+46 (0) 70 579 31 34 info@soderhult.se

Boknings-
villkor

Under sommarmånaderna är det många som besöker Vimmerby med omnejd. Gästerna vill gärna preliminärboka login.
Vi har erfarenhet av att vissa gäster inte tagit bokningen på allvar och dyker helt enkelt inte upp. Därav är din bokning endast fix och bekräftad efter inbetalning av hela logisumman. Därefter får du en skriftlig bokningsbekräftelse.

Avbokningsskydd

Du kan köpa ett avbokningsskydd av oss. Det kostar 10% av logisumman men minst 170 kronor för ett rum och 230 kronor för en stuga. Avbokningsskyddet betalas i samband med bokningen. Om du har avbokningsskyddet har du rätt att avboka boendet fram till och med ankomstdagen. Men du kan bara avboka i vissa fall. Dödsfall, sjukdom eller olycksfall som drabbat dig själv, nära anhörig eller någon du ska resa med. Någon annan allvarlig händelse som gör att du inte kan använda din bokade logi. Det kan till exempel vara brand eller översvämning i din bostad. Kom ihåg att du behöver ett intyg från till exempel en läkare eller ditt försäkringsbolag för att kunna avboka.

Avbokning

Om du inte har avbokningsskyddet och du avbokar mindre än 40 dagar före den planerade ankomsten behåller vi 20 procent av hyran, men minst 170/230 kronor. Om du avbokar mindre än 3 dagar före ankomstdagen behåller vi 90 procent av hyran. Om du avbokar tidigare än 40 dagar före ankomstdagen behåller vi en expeditionsavgift på 170/230 kronor.

Incheckning från 16.00
Utcheckning senast 11.00

Bortglömda saker!

Det händer då och då. I fall du har glömt något hos oss skickar vi gärna tillbaka det till dig. För hanteringen tar vi 100 skr, porto tillkommer.

Vid frågor ring gärna
+46 (0) 70 579 31 34 

Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till oss i Söderhult!

9 + 11 =