+46 (0) 70 579 31 34 info@soderhult.se

Impressum

Söderhult livet på landet

Carolina Andersson
Slitshult 723
59872 Södra Vi

Innehar F Skattesedel
Organisationsnummer: 6501191909
VAT-nummer: SE650119190901

Telefon: +46(0) 70 579 31 34

E-Mail: info@soderhult.se

Innehavare
Carolina Andersson

 

EU-kommissionen driver tvistlösningswebbplatsen för att ge konsumenter och näringsidkare i EU, Norge, Island och Liechtenstein möjlighet att lösa näthandelstvister utanför domstol.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/

 

 

Mål och grundvärderingar

Som framtidsorienterat familjeföretag står våra gäster sedan 2006 i fokus av vårt handlande. Vårt engagemang gentemot gästerna återspeglas i allt vi gör. Vi i familjen lägger stor vikt vid våra gästers tillfredsställelse. Att vara artig, hjälpsam och visa respekt är en självklarhet för oss. Vi ser varje reklamation/klagomål som en chans att utvecklas och förbättras. I vår restaurang försöker vi överträffa våra gästers förväntningar vid varje besök. Vi använder regionala hållbara produkter och samarbetar därför med regionala leverantörer på många områden.

God mat och bra service till ett rimligt pris är det vi strävar efter dagligen.

Vi garanterar en ärlig och säker hantering av dina personuppgifter. Du bokar hos ett svenskt familjeföretag som betalar skatt i Vimmerby kommun.

Vi vill inte betjäna ”America first” med skattebetalarnas pengar och personliga uppgifter från våra gäster. Vi vill att alla uppgifter och skattepengar stannar i regionen.
Vi levererar hållbar turism, således avstår vi från stora bokningsplattformer som booking.com och därför bokar du direkt hos oss.

För frågor och önskemål står vi alltid till ditt förfogande.

© 2006-2024 Söderhult Livet på landet, har alla rätter på texter, bilder, grafik, musik, video- och animationsdata enligt upphovsrättlagen. Ni får inte använda, kopiera eller vidarebefodra dessa till andra hemsidor. Några sidor på Söderhult innehåller material som har upphovsrättlagen på annan sida. På vår internetsida hittar ni också länkar till andra sidor på internet. Vi vill göra er uppmärksamma på att vi inte har inflytande på dessa sidor. Vi kan alltså inte ta ansvar för innehållet eller garantera att alla uppgifter stämmer som står på de hemsidorna. I detta syfte distansierar vi oss från allt innehåll på dessa sidor. Denna förklaring gäller för alla externa länkar och dess innehåll på vår hemsida.