+46 (0) 70 579 31 34 info@soderhult.se

Rum och stugor

Semester nära Astrid Lindgrens Vimmerby

Våra rum och stugor ligger inte långt ifrån Vimmerby. Mitt i den idylliska småländska naturen kan ni tillbringa några upplevelserika dagar och rofyllda nätter med era familj.

Vi erbjuder gemytliga familjerum med dubbelsäng och våningsäng endast ett  stenkast från dusch och toalettanläggning med totalt 4 duschar och 4 toaletter.

Pröva vår gedigna frukostbuffé. Den kan ni boka individuellt vid ankomst.
Vuxen 99 kr, barn 3-12 år 59 kr. Serveras varje dag mellan 08.00-10.00 i vår restaurang som ligger i boningshuset.

Minisviten ligger på markplan och har träpanelväggar. Det finns ett nytt badrum med dusch, wc och två handfat. I sovrummet finns både en dubbelsäng 180 cm och en våningssäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa, fåtölj, kylskåp och tv. Upp till 4 personer får plats i minisviten.

Linné stugan och Djursdala stugan är fristående och har båda en egen liten uteplats. Inte långt ifrån stugorna finns en dusch och toalettanläggning med totalt 4 duschar och 4 toaletter. I samma länga finns ett rymligt uppehållsrum med 4 bord och stolar, litet kök som består av kaffebryggare, mikrovågsugn, kyl och frys. Likaså en god fylld dryck- och snackautomat finns också för våra gäster 24/7 ( dygnet runt ).

Vår grillplats befinner sig i alpackahagen…först till kvarn. Alpackorna är väldigt nyfikna men gör inget annat än att titta på er med sina stora runda ögon. Att stänga grinden är viktigt så alpackorna håller sig inne.

Vill ni unna er en annorlunda smakupplevelse, boka bord i vår österrikiska restaurang ”Schnitzel Alm”.

Lill stugan har eget litet badrum med totalt 4 bäddar. På den egna solterrassen kan ni fixa frukost eller grilla på kvällen med familj och vänner.

Vi ser fram emot att snart få träffa er hos oss i Söderhult.

1 + 14 =

Gröna gräsmattor, lekytor och avkoppling för hela familjen. En magisk äventyrslekplats.